Iets over mijzelf Hoe werkt een manuscriptbeoordeling? Wat betekent Pterodactylus?
bureau pterodactylus manuscriptbeoordeling

Hoe werkt een manuscriptbeoordeling?

manuscriptbeoordelingU neemt contact met me op, vertelt dat u een roman of verhalenbundel beoordeeld wilt zien en laat eventuele onduidelijkheden – als die er nog zijn nadat u deze website gelezen hebt – ophelderen. Mocht u voor een manuscriptbeoordeling van Bureau Pterodactylus kiezen, dan stuur ik u een vragenlijst om enigszins hoogte te krijgen van wie u bent en waar u naar streeft, en twee ondertekende contracten. U stuurt één contract met uw handtekening terug en mailt het manuscript plus ingevulde vragenlijst naar mijn mailadres. Wie wil kan het ook over de post zenden. Binnen een maand na ontvangst van het contract, tenminste buiten de vakantieperiodes, krijgt u dan een manuscriptbeoordeling teruggestuurd in de vorm van een leesverslag van enige pagina’s. Hierin zal op een opbouwende wijze op de sterke en zwakke punten van uw manuscript worden ingegaan. Plot, stijl, dialoog, sfeertekening, alles wat van belang is om uw boek tot een goed boek te maken zal aan bod komen. Het manuscript zal niet helemaal geredigeerd of gecorrigeerd worden. Misschien wordt hier en daar een pagina nader uitgewerkt om aan te geven wat ik bedoel met mijn commentaar.

Het tarief voor een manuscriptbeoordeling bedraagt 250 euro voor teksten tot 50.000 woorden en 12,50 euro voor elke 2500 woorden extra, naar boven afgerond. Met het leesverslag wordt een nota meegestuurd.

Bij een schrijfcoaching overleggen we samen hoe die eruit zal zien. Uitgangspunt kan gevormd worden door de ruwe contouren van een manuscript, maar misschien ligt er ook wel alleen maar een idee. Als er behoefte aan is, komen we regelmatig samen, maar er kan ook een hoop via de mail.
Coaching kost 40 euro per uur.

Bureau Pterodactylus manuscriptbeoordeling
Eisso Post
Selwerderstraat 37
9717 GJ Groningen
050-3124018

epost360@home.nl

Home Iets over mijzelf Hoe werkt een manuscriptbeoordeling? Wat betekent Pterodactylus?